Gušt i dert

ZAŠTO

pitija | 29 Septembar, 2017 22:23

Ponekad povrede mene, ponekad ja povredim njih, nehotice, ni sami ne znamo zašto i kako se to desi. Ne znamo kako dođe do toga, kao da neko gore vuče konce umesto nas, pa nas uplete i umrsi. 
Namesti se tako, pa ono lepo pukne i lako se razbije. Kao da nije bilo lepo i posebno i drugačije. Kao da nikad naivno nismo verovali da će biti zauvek . Zakrpi se ponekad, ali nikad to više nije isto, nije kao kad je bilo celo i neokrnjeno. 
A trebam i ja tebi, trebaš i ti meni, jer čovek čoveku treba, drvo se na drvo oslanja, a čovek na čoveka. Umesto čovek čoveku, čovek da je, “čovek čoveku vuk bude”.
I vrag bi ga znao zašto je to tako i zašto ono što u teoriji znamo u životu zaboravljamo

Komentari

Re: ZAŠTO

krilaandjela | 30/09/2017, 00:26

Лепо ти је ово зашто, а у њему и разлог неоправдан, разумети је тешко, сујету прогутати, зато смо различити, спремни да осуђујемо уместо да толеришемо да радимо и радом да вредимо и стварамо, а ми питамо одговарамо ликујемо и грдимо.

Поздрав

Re: ZAŠTO

pitija | 30/09/2017, 09:01

krilaandjela pozdrav - sve si lepo napisala, mogu samo da kažem hvala i drago mi je da još ima andjela!

Re: ZAŠTO

Лаки | 30/09/2017, 18:55

Питија друже мој, ко је тај који је тебе смео да дира? Јављај ми да одмах кренем да сређујем ствари.
И да знаш ..... пуно те поздравља Лаки.

Re: ZAŠTO

Kreativna radionica Monima | 02/10/2017, 00:28

Ja sam ove godine naucila da se drvo na drvo oslanja, ali covek na čoveka slabo, jer ako se osloni malo jace, moze i da padne. To sam napisala i u mom danasnjem postu na blogu. A Vi ste samo dodali jagode na moj slag (misli). Hvala.

Re: ZAŠTO

pitija | 02/10/2017, 22:13

hahaha Dragi Laki, sad mi je lakše kad znam da imam zaštitu. Ha, blago meni, Pozdravi primljeni i udvostručeno uzvraćeni :)!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb