Gušt i dert

PSI LAJU, KARAVANI PROLAZE

pitija | 09 Avgust, 2016 23:57

Годину дана пратила сам страницу Dnevnik Jednog Direktora и читала шта овај паметни човек пише: Напустио је државни посао и кренуо сопственим путем – да учи друге како је успех могућ и како га достићи. 
Многе ствари сам знала већ, а многе нове научила. Више од читања гледала сам шта ради: 
НЕДЕЉНО је објављивао ПРИЧУ.
Од дана када сам ја почела да пратим ту страницу имао је 1000 пратилаца странице и тек по који лајк.. Било да је било 100 лајкова или ни један, „директор“ је наставио својим ритмом: једна нова прича недељно и по неки савет сваког дана дивно повезан са примерима из живота.. 
Са повећањем броја оних који прате страницу појављивали су се и негативни коментари, оних који су читали његове текстове не да би нешто научили, него да би нашли грешку и показали своју способност критиковања.
За годину дана Директор је објавио књигу, стигао до 23 000 пратилаца, постао познат, почео да држи предавања, семинаре, опет се запослио али у фирми по својој мери..
Негативни коментари га нису успорили, мислим да се није много обазирао на њих, тек понекад би културе ради, културно одговорио и наставио ка свом циљу. Своју енергију није расипао.
О њему више можете да сазнате на његовој страници, имате шта да научите.
А шта су за то време урадили они што су критиковали? Мислим да се нису макли с места. Расули су своју енергију и памет на много места. Нису они само њега критиковали; своју способност су развили до савршенства, постали су ловци на туђе грешке чак и тамо где их није било. 
Иначе, та способност није за потцењивање ......., само ....., не доноси плату, не мења на боље, не решава проблеме, не усрећује. Ништа друго нису радили, највероватније да и њих не би критиковали, а можда само чекају прави тренутак, можда кад се промени власт, кад се смањи озонска рупа, кад на врби роди грожђе ......
Иначе ....... и ја сам почела да пишем приче.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb